Les seleccions femeninas M16 i M19 rebren Andalusia en la segona jornada del CESA

Les seleccions femenines de la FRCV M16 i M18 juguen aquest diumenge en la segona jornada del CESA contra Andalusia. Els partits es disputaran en el Poliesportiu Quatre Carreres en el Camp Jorge Diego «Pantera». Els equips entrenats per José Mendoza buscaren sumar sengles victòries després de no aconseguir-ho en la primera jornada a Euskadi en un camp impracticable.  Obriran el foc les xiques del M16 que arriben després d’haver sumat un empat en la primera jornada enfront d’Euskadi. Una victòria davant el combinat andalús suposaria superar-les en la taula ja que Andalucia ja va véncer a les Euskadi i són ara acarone primeres classificades. Per part seua, la selecció M19 buscarà la seua primera victòria després de caure derrotada a Euskadi. *Andalucáa ja va perdre enfront del conjunt basc pel que una victòria valenciana deixaria a l’equip segon però sense possibilitats d’ocupar la primera posició

Las selecciones femeninas de la FRCV M16 y M18 juegan este domingo en la segunda jornada del CESA contra Andalucía. Los partidos se disputarán en el Polideportivo Quatre Carreres en el Campo Jorge Diego “Pantera”. Los equipos entrenados por José Mendoza buscaran sumar sendas victorias tras no lograrlo en la primera jornada en Euskadi en un campo impracticable. 

Abrirán el fuego las chicas del M16 que llegan tras haber sumado un empate en la primera jornada frente a Euskadi. Una victoria ante el combinado andaluz supondría superarlas en la tabla ya que Andalucia ya venció a las Euskadi y son ahora mimo primeras clasificadas.

Por su parte, la selección M19 buscará su primera victoria tras caer derrotada en Euskadi. Andalucáa ya perdió frente al conjunto vasco por lo que una victoria valenciana dejaría al equipo segundo pero sin posibilidades de ocupar la primera posición. 

Traduir »