Activitat de promoció al CEIP Les Eres amb la colaboración de Costablanca Rugbyclub

Dilluns passat 15 d’abril en el nou camp de futbol/rugbi del Poliesportiu de Relleu, per iniciativa de l’alcalde Lino Antonio Pascual Carbonell es va celebrar una matinal d’Introducció al Rugbi i els seus Valors per a escolars de primària del CEIP Els Eres, promogut pel Costablanca Rugbi. L’activitat va ser desenvolupada per tècnics del Comité de Promoció de la FRCV i pel veterà jugador romanés de la Vilajoyosa Club de Rugbi, Razvan Radulescu. Al voltant de 50 xiquets, xiquetes i els seus corresponents *PEF, van participar activament i en finalitzar entusiasmats, amb ganes de més, van acceptar la invitació d’anar a visitar l’estadi de rugbi del Pantà del Vilajoyosa club de Rugbi. Estem segurs que aquest és el primer pas perquè el rugbi s’incloga en les activitats esportives municipals d’aquesta encantadora població de la comarca de la Marina Baixa. Sens dubte, per la proximitat de Relleu i la Vila Joiosa serà possible que els xiquets i xiquetes que vulguen en un futur pròxim continuar jugant al rugbi, tinguen la sort de tindre un important club de rugbi nacional com a referent on poder jugar

El pasado lunes 15 de abril en el nuevo campo de fútbol/rugby del Polideportivo de Relleu, por iniciativa del alcalde Lino Antonio Pascual Carbonell se celebró una matinal de Introducción al Rugby y sus Valores para escolares de primaria del CEIP Les Eres, promovido por el Costablanca Rugby.
La actividad fue desarrollada por técnicos del Comité de Promoción de la FRCV y por el veterano jugador rumano de la Vilajoyosa Club de Rugby, Razvan Radulescu.
Alrededor de 50 niños, niñas y sus correspondientes PEF, participaron activamente y al finalizar entusiasmados, con ganas de más, aceptaron la invitación de ir a visitar el estadio de rugby del Pantano del Vilajoyosa club de Rugby.
Estamos seguros que este es el primer paso para que el rugby se incluya en las actividades deportivas municipales de esta encantadora población de la comarca de la Marina Baja. Sin duda, por la proximidad de Relleu y Villajoyosa será posible que los niños y niñas que quieran en un futuro próximo continuar jugando al rugby, tengan la suerte de tener un importante club de rugby nacional como referente donde poder jugar.

Traduir »