El Rugbi Túria campiones de la Lliga femenina autonomica

0

L’entitat, en la seua primera temporada de vida i en competició autonòmica, ja ha aconseguit el cim en la Comunitat Valenciana destronant al CAU i mira amb ambició cap a la imminent fase d’ascens a DHB. L’equip dirigit per Eva Martínez i María Ribera, i que mescla jugadores de les antigues seccions femenines del Rugbi Club València i Tatami, segueix en ratxa. El passat cap de setmana, en el nou camp del qual disposa Picanya, van donar bon compte (84-0) del conjunt de la Universitat Catòlica de València i es van proclamar campiones de la 1a Territorial Femenina.

Un colofó a una primera part del curs que ha sigut immaculat per a Rugbi Túria, un projecte ambiciós amb el primer equip però també amb la pedrera i el desenvolupament del rugbi femení, que ha superat de manera folgada a tots els seus oponents territorials excepte el CAU. Amb elles va mantindre una intensa rivalitat en un xoc ajustat i celebrat fa algunes setmanes, però que es va acabar decantant del costat del nou campió autonòmic.

Font: Yo soy Noticia

La entidad, en su primera temporada de vida y en competición autonómica, ya ha conseguido la cumbre en la Comunidad Valenciana destronando al CAU y mira con ambición hacia la inminente fase de ascenso a DHB. El equipo dirigido por Eva Martínez i María Ribera, y que mezcla jugadoras de las antiguas secciones femeninas del Rugby Club València y Tatami, sigue en racha. El pasado fin de semana, en el nuevo campo del cual dispone Picanya, dieron buena cuenta (84-0) del conjunto de la Universidad Católica de València y se proclamaron campeonas de la 1.ª Territorial Femenina.

Un colofón a una primera parte del curso que ha sido inmaculado para Rugby Turia, un proyecto ambicioso con el primer equipo pero también con la cantera y el desarrollo del rugby femenino, que ha superado de manera holgada a todos sus oponentes territoriales excepto el CAU. Con ellas mantuvo una intensa rivalidad en un choque ajustado y celebrado hace algunas semanas, pero que se acabó decantando del lado del nuevo campeón autonómico.

Compartir.

Sobre el Autor

Redactor Contenidos FRCV

Redactor de contenidos de la página web de la Federación Valenciana de rugby. #FRCV

Comentarios están cerrados.