Tatami mante la seua plaça a Primera Territorial, Las Torres i Elche-Alicante ascendeixen

0

El passat cap de setmana s’ha celebrat els partits de tornada de les promocions d’ascens de primera i segona territorial masculines i femenines. Tatami i Les Torres en la categoria masculina i Elx-Alacant ARAE en la femenina han sigut els equips guanyadors. L’eliminatòria més igualada ha sigut la disputada entre el Tatami, penúltim en Primera Territorial, i el Sant Roque B de segona territorial. En el partit d’anada va véncer Tatami en el camp del Riu 17-23 i en la volta en Campoval el partit va caure de costat de Sant Roque per 12-16. Ajustada i emocionants partits que deixen a Tatami en la Primera.

També molt interessant van ser els partits entre Orihuela i Les Torres que finalment va guanyar l’equip de les Torres que obté plaça per a jugar en Segona Territorial la pròxima temporada. En l’eliminatòria femenina entre Múrcia XV i Elx-Alacant Arae van eixir victorioses les alacantines que *estaran en Primera territorial la temporada que ve.

El pasado fin de semana se ha celebrado los partidos de vuelta de las promociones de ascenso de primera y segunda territorial masculinas y femeninas. Tatami y Las Torres en la categoría masculina y Elche-Alicante ARAE en la femenina han sido los equipos ganadores. La eliminatoria más igualada ha sido la disputada entre el Tatami, penúltimo en Primera Territorial, y el San Roque B de segunda territorial. En el partido de ida venció Tatami en el campo del Río 17-23 y en la vuelta en Campoval el partido cayó de lado de San Roque por 12-16. Ajustada y emocionantes partidos que dejan a Tatami en la Primera.

También muy interesante fueron los partidos entre Orihuela y Las Torres que finalmente ganó el equipo de Las Torres que obtiene plaza para jugar en Segunda Territorial la próxima temporada. En la eliminatoria femenina entre Murcia XV y Elche-Alicante Arae salieron victoriosas las alicantinas que estaran en Primera territorial la temporada que viene.

Compartir.

Sobre el Autor

Redactor de contenidos de la página web de la Federación Valenciana de rugby. #FRCV

Comentarios están cerrados.

Traduir »