Comunicat FRCV als clubs i esportistes federats

La Comissió Tècnica de la FRCV s’ha reunit amb immediatesa per abordar les noves restriccions que afecten l’esport i a les competicions territorials 2020/21.

Després de valorar la incidència de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana després de les dates nadalenques i la situació que està travessant la societat, el Comitè Tècnic ha pres una sèrie de mesures per tal de minimitzar qualsevol risc que comprometi la salut dels nostres esportistes, tècnics, àrbitres i resta de personal esportiu.

  • Suspendre la jornada 9/10 de gener (Afecta totes les categories, S8 fins a la categoria Sènior Territorial)
  • Posposar el retorn a la competició el 6-7 de febrer 2021. Previst inicialment per al 16-17 de gener.
  • Adaptar les noves dates de les jornades de la competició en les Circulars.
  • Permetre la disputa de trobades ajornats de la 1a FASE, a petició voluntària dels mateixos equips durant el mes de gener.

Important: Els desplaçaments dels / de les esportistes federats / es per assistir a entrenaments en els seus clubs, no és motiu justificat per no complir les restriccions de mobilitat (llibertat de circulació en horari nocturn i limitació d’entrada i sortida a municipis en confinament).

Seguim fent una crida a la responsabilitat individual per poder frenar l’expansió del virus.

RESOLUCIÓ de 5 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda noves mesures addicionals a la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. (2020/10582).

2021_79
———————————————————————————————-

La Comisión Técnica de la FRCV se ha reunido con inmediatez para abordar las nuevas restricciones que afectan al deporte y a las competiciones territoriales 2020/21.

Tras valorar la incidencia del Covid-19 en la Comunitat Valenciana tras las fechas navideñas y la situación que está atravesando la sociedad, el Comité Técnico ha tomado una serie de medidas para poder minimizar cualquier riesgo que comprometa la salud de nuestros deportistas, técnicos, árbitros y resto de personal deportivo.

  • Suspender la jornada 9/10 de enero (Afecta a todas las categorías, desde S8 hasta la categoría Sénior Territorial)
  • Posponer el retorno a la competición al 6-7 de febrero  2021. Previsto inicialmente para el 16-17 de enero.
  • Adaptar las nuevas fechas de las jornadas de la competición en las Circulares.
  • Permitir la disputa de encuentros aplazados de la 1a FASE, a petición voluntaria de los propios equipos durante el mes de enero.

Importante: Los desplazamientos de los/as deportistas federados/as para asistir a entrenamientos en sus clubes, no es motivo justificado para no cumplir las restricciones de movilidad (libertad de circulación en horario nocturno y limitación de entrada y salida a municipios en confinamiento).

Seguimos haciendo un llamamiento a la responsabilidad individual para poder frenar la expansión del virus.

RESOLUCIÓN de 5 de diciembre de 2020, de la consellera de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se acuerda nuevas medidas adicionales en la Comunitat Valenciana, como consecuencia de la situación de crisis sanitaria ocasionada por la Covid‐19. (2020/10582).

2021_79

Adjuntamos el documento de la FDM de València

Traduir »