Ingrid Algar y Arnau Andrés destacats del Torneig Internacional Madrid 7s

El primer torneig internacional de el Madrid Rugby 7s, afavorit per World Rugby amb el suport de l’Ajuntament i la Comunitat de Madrid, ha conclòs amb magnificència. Aquest cap de setmana no només ha servit per reprendre la competició oficial a el màxim nivell en la modalitat olímpica, sinó que ha reafirmat el gran nivell de totes les seleccions presents a la capital espanyola.

Els jugadors valencians Ingrid Algar i Arnau Andrés han estat distingits pels patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Rugbi, sent el guardó de Ibredrola per Ingrid i el de Generali per Arnau.

També va participar Maria T. Bueso i Carla Ferrando amb un gran torneig i és que cada vegada més, la presència d’esportistes formats a la Comunitat Valenciana arriben a dalt de tot.
_____________________________________________
El primer torneo Internacional del Madrid Rugby 7s, auspiciado por World Rugby con el apoyo del Ayuntamiento y la Comunidad de Madrid, ha concluido por todo lo alto. Este fin de semana no sólo ha servido para reanudar la competición oficial al máximo nivel en la modalidad olímpica, sino que ha reafirmado el gran nivel de todas las selecciones presentes en la capital española.

Los jugadores valencianos Ingrid Algar y Arnau Andrés han sido distinguidos por los patrocinadores principales de la Federación Española de Rugby, siendo el galardón de Ibredrola para Ingrid y el de Generali para Arnau.

También participó Maria T. Bueso y Carla Ferrando con un gran torneo y es que cada vez más, la presencia de deportistas formados en la Comunitat Valenciana llegan a lo más alto.

Traduir »