Penúltima jornada de la segona fase amb tot en joc per als equips de la Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana es disputa la quarta jornada de les cinc que componen la segona fase de lliga en el grup B de la DHB, on estan immersos els cinc representants de l’oval valencià.
Per la part alta, la dels conjunts que lluiten per les places en els playoffs d’ascens a la màxima categoria de Divisió d’Honor, es manté el duel pel lideratge entre CR La Vila, encara invicte, i el CAU Rugbi València que aguaita a una victòria de distància. Tots dos es mesuraran en l’última data de lliga, però això d’aquest cap de setmana  pot tindre molt a dir ja que trobem un partidas entre CAU i Fènix en el Riu (dissabte 27 a les 17.00 hores).
Els aragonesos són tercers i també volen assegurar el seu bitllet per a les eliminatòries, per la qual cosa encara no poden baixar la guàrdia i aniran per totes en el seu viatge fins a la capital del Túria.
El Club de Rugbi La Vila juga el dissabte 27 a les 16.00 hores en pista del CR Sant Cugat, on excepte sorpresa hauria de continuar mantenint la immaculada trajectòria en la qual porta submergit des que va arrancar aquesta temporada 20/21. En aquest grup de conjunts capdavanters també està el Rugbi Club València, encara que ja sense opcions d’arribar als playoffs. Encara així, als de Quatre Carreres els queda el gran desafiament d’almenys guanyar un partit en aquesta segona fase, i lluitaran per això aquest dissabte 27 a les 16.00 en el Pantera contra RC L’Hospitalet.
En el grup dels quals volen evitar el descens estan Akra Bàrbara Rugbi Club d’Alacant i Tatami Rugbi Club de València, cuer i ja amb l’aigua tan al coll que pràcticament no apunta res. Això d’aquest dissabte 27 a les 16.00 hores per a ells a casa del CN Poble Nou és molt senzill: només val guanyar, i en cas contrari seran nou equip de Territorial més d’un lustre després.
La seua situació és tan delicada que ni encara guanyant depenen d’ells mateixos, perquè estan pendents del xoc del BUC a Calvià així com del crucial Akra Bàrbara RC vs Gotics RC a Alacant (diumenge 28 de març a les 12.00 hores). En aquest duel pot certificar la permanència *Akra, acabat d’ascendir aquest curs.
Una victòria dels alacantins i la burxada del *BUC els deixaria un altre any més en *DHB, però de totes maneres encara dependrien de si mateixos de cara a una última data de lliga on han de rendir visita a un Tatami que ja podria estar desnonat en aqueixos moments.

Este fin de semana se disputa la cuarta jornada de las cinco que componen la segunda fase liguera en el grupo B de la DHB, donde están inmersos los cinco representantes del oval valenciano.
Por la parte alta, la de los conjuntos que luchan por las plazas en los playoffs de ascenso a la máxima categoría de División de Honor, se mantiene el duelo por el liderato entre CR La Vila, todavía invicto, y el CAU Rugby Valencia que acecha a una victoria de distancia. Ambos se medirán en la última fecha liguera, pero lo de este finde puede tener mucho que decir ya que encontramos un partidazo entre CAU y Fénix en el Río (sábado 27 a las 17:00 horas).
Los aragoneses son terceros y también quieren asegurar su billete para las eliminatorias, por lo que aún no pueden bajar la guardia e irán a por todas en su viaje hasta la capital del Turia.
El Club de Rugby La Vila juega el sábado 27 a las 16.00 horas en cancha del CR Sant Cugat, donde salvo sorpresa debería seguir manteniendo la inmaculada trayectoria en la que lleva sumergido desde que arrancó esta temporada 20/21. En este grupo de conjuntos punteros también está el Rugby Club Valencia, aunque ya sin opciones de llegar a los playoffs. Aún así, a los de Quatre Carreres les queda el gran desafío de al menos ganar un partido en esta segunda fase, y lucharán por ello este sábado 27 a las 16:00 en el Pantera contra RC L’Hospitalet.
En el grupo de los que quieren evitar el descenso están Akra Bárbara Rugby Club de Alicante y Tatami Rugby Club de Valencia, colista y ya con el agua tan al cuello que prácticamente no asoma nada. Lo de este sábado 27 a las 16:00 horas para ellos en casa del CN Poble Nou es muy sencillo: solo vale ganar, y en caso contrario serán nuevo equipo de Territorial más de un lustro después.
Su situación es tan delicada que ni aún ganando dependen de ellos mismos, porque están pendientes del choque del BUC en Calvià así como del crucial Akra Bárbara RC vs Gotics RC en Alicante (domingo 28 de marzo a las 12:00 horas). En este duelo puede certificar la permanencia Akra, recién ascendido este curso.
Una victoria de los alicantinos y el pinchazo del BUC les dejaría otro año más en DHB, pero de todas formas aún dependerían de sí mismos de cara a una última fecha liguera donde deben rendir visita a un Tatami que ya podría estar desahuciado en esos momentos.
Traduir »