La FRCV va estrenar el seu camp inflable en el torneig de rugbi platja de Gandia

Aquest passat cap de setmana la FRCV va estrenar el seu camp inflable en el torneig de rugbi platja de Gandia. José Luis López, president de la federació, va ser present en l’esdeveniment i va compartir amb els jugadors i equips participants les seues impressions sobre el nou camp.

La federació contínua la seua aposta per la promoció del rugbi amb iniciatives com aquesta que permeten l’organització d’esdeveniments a la platja amb unes bones condicions per al joc.

Este pasado fin de semana la FRCV estrenó su campo hinchable en el torneo de rugby playa de Gandia. José Luis López, presidente de la federación, estuvo presente en el evento y compartió con los jugadores y equipos participantes sus impresiones sobre el nuevo campo.

La federación continua su apuesta por la promoción del rugby con iniciativas como esta que permiten la organización de eventos en la playa con unas buenas condiciones para el juego.

Traduir »